​ Autoriseret VVS-installatør

✓  +25 års erfaring i branchen

  Kompetent rådgivning​

Nyt badeværelse efter dine ønsker 

Hvis du skal have nyt badeværelse i enten Hasselager, Viby J, Aarhus eller Tranbjerg, så kontakt Aarhus VVService, da vi kan garantere et nyt badeværelse, hvor resultatet er i top.

Dette gælder både, når det kommer til design, komfort og rengøringsvenlighed. Vi har stor ekspertise indenfor området og kan hjælpe dig med et nyt badeværelse.

Design selv et nyt badeværelse

Vi samarbejder altid med kunden, så du får det ønskede resultat, derfor er dine input og idéer også det vi først og fremmest lytter til, når vi skal lave dit nye badeværelse.

Stilmæssigt finder vi noget, som passer til dig, men som også kvalitetsmæssigt holder i mange årtier, så du er sikret.

Da VVService har stor viden indenfor og erfaring med nyt badeværelse, vil vi meget gerne sparre og dele vores idéer med dig, så du får det bedste resultat.​

Kvalitet og sikkerhed

Uddannelses- og inspirationsmæssigt er vi i front og vi sørger for den totale koordinering af den ønskede opgave med skitsetegninger, murer, tømrer, elinstallatør med mere. Vi benytter os af denne totalløsning, så du er sikret.

Vi har det fulde ansvar for dit badeværelse og du har kun en kontaktperson, som du skal henvende dig til med dine tanker, idéer og spørgsmål – og det er os.​

Når vi laver et nyt badeværelse, anvender vi udelukkende markedets bedste produkter og holder fokus på høj kvalitet til den rette pris. Der bliver ikke gået på kompromis med sikkerheden ved montering og installation af dit nye badeværelse i dit hjem.

Hvis du er i tvivl, så udfører vi også mindre reparationer af dit badeværelse, hvis du ikke er interesseret i den helt store omvæltning med nyt badeværelse. Se mere under renovering af badeværelse.

Indhent et 100% gratis tilbud

Kontakt os på telefon: 23 34 87 70 eller mail: brian@aarhusvvservice.dk, hvis du vil høre nærmere eller have et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse.​

Derudover kan du også bruge nedenstående kontaktformular for at indhente et 100% gratis og uforpligtende tilbud i dag.​

Firmanavn & CVR​

Find os

Telefon: 23 34 87 70

E-mail: brian@aarhusvvservice.dk

CVR: 33583001