​ Autoriseret VVS-installatør

✓  +25 års erfaring i branchen

  Kompetent rådgivning​

Aarhus VVService - vi har over 25 års erfaring

Aarhus VVService ApS er den lokale blikkenslager og autoriserede VVS-montør i blandt andet Aarhus, Hasselager og Viby J. Vi har over 25 års erfaring som blikkenslager og VVS-montør, og i dag arbejder vi blandt andet for private, institutioner og virksomheder.

Vi laver alt fra fjernvarme til småopgaver som blikkenslager

​​Vores speciale som blikkenslager og VVS-montør er fjernvarme, renoveringsopgaver, serviceopgaver og eftersyn samt forskellige former for tagarbejde. Vi er altid omhyggelige i vores arbejde, ligesom vi kun anvender kvalitetsmaterialer.

Vi er både hurtige og fleksible, og vi giver naturligvis klar besked, hvis vi er nødt til at ændre noget. Vi sætter altid en stor ære i at levere en god service og et godt stykke håndværk. Kvalitet er omdrejningspunktet i vores arbejde.

Vi kan udføre de fleste opgaver inden for blik og VVS, men de typiske opgaver for os som blikkenslager og VVS-montør er blandt andet:​

√ Tilbyg

√ Nybyg

√ Eftersyn

Gulvvarme

Fjernvarme

√ Udbedringer

√ Installationer

√ Køkkenopgaver

Renovering af badeværelse

Nyt badeværelse

Serviceopgaver

√ Rør der drypper

√ Eftersyn af vand

√ Tag og tagrender

√ Skift af kuglehaner

√ Varme og radiatorer

√ Tærede rør og fittings

√ Reparation af toiletter

Ring til din VVS-montør for at få et tilbud

​Hvis du skal bruge en blikkenslager eller en autoriseret VVS-montør, er du velkommen til at kontakte os hos Aarhus VVService ApS.

Du kan ringe til os på telefon 23 34 87 70, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan også skrive til os på brian@aarhusvvservice.dk, men hvis det er akut, bør du ringe til os.

Firmanavn & CVR​

Find os

Telefon: 23 34 87 70

E-mail: brian@aarhusvvservice.dk

CVR: 33583001