​ Autoriseret VVS-installatør

✓  +25 års erfaring i branchen

  Kompetent rådgivning​

Montering af gulvvarme i alle typer boliger og institutioner

Drømmer du om varme i gulvet og dage uden kolde fødder? Så kontakt din lokale VVS-installatør. Vi tilbyder service og montering af gulvvarme. Vi er beliggende i Vib​y J, men har også mange kunder fra blandt andet Hasselager og Tranbjerg samt hele Aarhus-området.

Vi har mange års erfaring med installation af gulvvarmesystem, helt fra det lille badeværelse til den store institution. Et gulvvarme-system kan ikke ses eller høres, og det samler ikke støv eller står i vejen for rengøringen. Tilmed giver det en behagelig fordeling af varmen og sikrer, at du aldrig har kolde fødder.

Hvad koster gulvvarme?

Vores priser på montering af gulvvarme varierer alt efter hvor stort et område der er tale om, og hvilke materialer samt antal timer, der skal bruges på projektet. Men vi kan forsikre dig om, at vi altid finder den bedst mulige løsning, der passer til dine behov og dit budget.

Gulvvarme er let at regulere, og når gulvvarme-systemet er monteret og indreguleret, skal du kun koncentrere dig om termostaten. Den installeres i de rum, hvor du ønsker individuel temperaturstyring. Et gulvvarme-system kan også udstyres med pumper og automatik, så varmen reguleres automatisk efter temperatur og klokkeslæt.

Få en pris på service eller montering af gulvvarme

Vil du gerne have installeret gulvvarme i dit hjem, eller måske i institutionen eller firmaet? Du skal ikke tøve med at kontakte os, da vi altid står klar til at rådgive dig om de bedste løsninger for dig.

Du kan ringe til os på telefon 23 34 87 70, udfylde vores kontaktformular eller sende en e-mail til brian@aarhusvvservice.dk.

Vi ser frem til at give dig et godt tilbud!

Firmanavn & CVR​

Find os

Telefon: 23 34 87 70

E-mail: brian@aarhusvvservice.dk

CVR: 33583001