​ Autoriseret VVS-installatør

✓  +25 års erfaring i branchen

  Kompetent rådgivning​

Lad os stå for renovering af badeværelse hos dig

Går du og drømmer om en renovering af badeværelse? Så kontakt Aarhus VVService. Vi hjælper både private hjem, virksomheder og institutioner i og omkring Viby J., Hasselager, Tranbjerg og omegn med renovering af badeværelse. 

Hvis du er i tvivl, om en renovering af badeværelse er det rette valg for dig, så kan vi også opføre et helt nyt badeværelse hos dig.

Vi kan hjælpe med både store og små problemer i forbindelse med badeværelsesrenovering. Vi har nogle gode og stabile samarbejdspartnere, som gør os i stand til at varetage totalentrepriser, og vi påtager os ansvaret for både projektering, koordinering og udførelse af opgaven til den aftalte pris, kvalitet og dato for udførelse af opgaven.

Alt indenfor renovering af badeværelse kan vi klare

Hos Aarhus VSService udfører vi både mindre og større renoveringer af badeværelser. Det gælder uanset, om det er en stor renovering af hele badeværelset eller blot en reparation af det varme vand. 

Hos os er du som kunde sikret, at vi påtager os det fulde ansvar og sørger for det bedste til dit badeværelse igennem vores samarbejdspartnere og leverandører.

Rådgivning og kvalitet i top

Når det kommer til renovering af badeværelse, skal resultatet være designmæssigt i top, behageligt og rengøringsvenligt. Her kan vi rådgive dig med vores mange års erfaring i branchen og udførelse af VVS-arbejde.

Når vi udfører en renovering af badeværelse, så anvender vi udelukkende markedets bedste produkter og fokuserer på høj kvalitet til den rette pris. Vi går desuden aldrig på kompromis med sikkerheden, når det kommer til montering og installationer i dit hjem. 

Du kan dermed være helt tryg ved at lade os stå for renovering af badeværelse, da vi naturligvis altid sørger for at udføre et godt stykke arbejde, som er både sikkerhedsmæssigt ansvarligt og kvalitetsmæssigt i top.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Det er svært at give en konkret pris på renovering af badeværelse lige nu og her, da den afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer f.eks. an på, hvor stort eller lille et badeværelse, der er tale om, hvilke opgaver der skal udføres, samt hvilke materialer, der ønskes anvendt. 

Vi udarbejder dog altid gerne et godt tilbud til dig med en pris, som er så billig som muligt, når vi kender nærmere til din opgave.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne badeværelset i din lejlighed eller dit hus trænge til en kærlig hånd? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi står klar til at udføre en badeværelses-renovering for dig.

Kontakt os på telefon 23 34 87 70 eller skriv en e-mail til brian@aarhusvvservice.dk, så hører du fra os. Du er også velkommen til at benytte dig af nedenstående kontaktformular, hvor du kan indhente et tilbud.

Firmanavn & CVR​

Find os

Telefon: 23 34 87 70

E-mail: brian@aarhusvvservice.dk

CVR: 33583001